FibroTech Basic light/fin WIT GEVERFD 600×1200 mm

18,95 

Omschrijving

FibroTech Basic (houtwol 1.5 mm) 25 mm paneeldikte met 5 mm. afschuining

Afmetingen: 600×1200 mm

m2/paneel:

-0.72 (600×1200 mm)

TUN no. 1838883

Number/pallet:  80

Price:  Per panel

SKU: 1838883 Categorie:

Beschrijving

Witte plafonds voor de beste prijzen van FibroTech. Geniet van een prachtige akoestiek in uw ruimtes met FibroTech akoestische plafonds. U zult het verschil merken.

FibroTech is de naam achter onze akoestische panelen. Akoestische plafonds van FibroTech zijn heel eenvoudig gemaakt van cement en houtwol. We gebruiken het beste, witte cement van Aalborg Portland. Deze combinatie biedt veel unieke voordelen, zoals lawaaireductie, geluidsisolatie, akoestische regulering en een gezond binnenklimaat. Daarnaast heeft het effectieve brandwerende eigenschappen. FibroTech biedt veel mogelijkheden. Onze akoestische panelen zijn onder andere verkrijgbaar met verschillende randen en in alle afmetingen en kleuren.

 

Voortreffelijke akoestiek

Ons houtwolcement creëert een voortreffelijke akoestiek in ruimtes of verschillende gedeelten van ruimtes. Door FibroTech akoestische panelen te gebruiken kunt u de akoestiek reguleren en galm verminderen. Onze producten zijn daarom bijzonder geschikt als bekleding van indoorplafonds met of zonder nok, kantoren, elke ruimte met harde vloer, grote entreeruimtes, overdekte terrassen, sportcentra, garages, stallen, etc.

 

100% natuurlijk product

Onze panelen van houtwolcement zijn gemaakt van de natuurlijke producten hout en cement, die constructieve kracht combineren met natuurlijke eigenschappen.

Akoestische bekleding creëert niet alleen een prettig geluidsklimaat, maar bevordert ook het binnenklimaat.

 

Effectieve brandwerende eigenschappen

Onze panelen hebben brandwerende eigenschappen, die cruciaal zijn voor een effectieve brandbeveiliging van constructies. Zo zijn het hoge smeltpunt en de lage rookconcentratie bijvoorbeeld extreem belangrijk bij het evacueren van mensen uit gebouwen.

Al onze producten zijn CE-goedgekeurd en voldoen aan de brandveiligheidsvoorschriften voor brandklasse B/s1/d0.

WITTE PLAFONDS

Klik op het datasheet om meer informatie te lezen over ons BASIC houtwolcement

Omschrijving

FibroTech Basic (houtwol 1.5 mm) 25 mm paneeldikte met 5 mm. afschuining

Afmetingen: 600 × 1200 x 25 mm (0.72 m²)

TUN no.  1838883

Aantal/pallet:  80

Prijs:  Per paneel

 

TOP